csütörtök, március 30, 2006

Biztos, hogy ez működik?

Joggal merülhet fel bárkiben, hogy ez az egész csak átverés, ám ez most kivételesen tényleg működik.

Rengeteg olyan oldallal találkozhatunk a neten, mely az internetes pénzkeresést és annak többféle módszerét népszerüsítik. Van amelyik e-mail olvasásért, van amelyik szörfözésért és van olyan is, mely játékért ígér pénzt. Egy dolog közös ezekben az oldalakban, hogy már elméletben is csak akkor van esélyünk összegyűjteni a minimum kifizetéshez szükséges összeget, ha több tucat tagot szervezünk magunk alá és még akkor is kétséges a pénz kézhezvétele hiszen semmit nem tudunk a szervező cégről.
Ezekkel a piamisjáték szerű "rendszerekkel" itt nem kívánok a továbbiakban foglakozni, inkább megindokolom, hogy a Google adsense miért jó.

Nem származik bevételem abból, ha bárkit is a regisztrációra buzdítok, mivel ez nem piramisjáték. Ez egy komoly üzletág, az Online hirdetési piac ugyanis egyre nagyobb szerepet játszik a marketingben.
A Google név a legfőbb garancia a rendszer működésére, így senkinek nem kell attól tartania, hogy pénzéhez nem jut hozzá.
Itt valóban csak teljesítmény alapján lehet bevételhez jutni, hiszen, ha egy hirdetésre rákattint egy látogatónk, az a hirdetőnek pénzébe kerül, melynek csak egy bizonyos részét kapjuk mi, a többi a Google haszna.
Ehhez hasonló rendszerek egyébként sokfelé működnek a világban, a legnagyobb a Yahoo rendszere a Google Adsense után, de léteik hazai változata is, például a CTnetwork.
Ezek azonban kevésbé hatékonyak és várhatóan nem is fogják tudni egszorongatni a jövőben sem a piacvezető Google-t.

Az Adsense tehát működik, olyannyira, hogy én már pénzt is kaptam tőlük, de erről majd később.

1 Hozzászólás:

Anonymous Névtelen said...

Persze működik az adsense én is csinálom és írok is róla már egy ideje, ha érdekelnek tippek, könnyítések, stb nézz rá az oldalamra: adsense blog

csütörtök, november 02, 2006 1:59:00 du.  

Megjegyzés küldése

<< Kezdőlapra